Soft delete Azure Storage blobů

Soft delete blobů v Azure Storage přešlo do general availability ve všech regionech.

Zapnutím této funkce zajistíte, že nepřijdete o data při nechtěném smazání blobu, jeho snapshotu nebo dokonce i přepsání. V nastavení můžete určit jak dlouho se má „záloha“ udržovat a to v rozmezí 1 dne až 1 roku. Nesmíte ale zapomínat, že i takto smazané bloby zabírají místo ve Storage Account.

Soft delete je zpětně kompatibilní a není třeba ve stávající aplikaci cokoliv měnit. Chcete-li však této funkcionality plně využívat a obnovovat smazané bloby, budete muset implementovat Undelete blob.

Pro více informací navštivte dokumentaci.

Napsat komentář

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..